Slutet för Inge-Maj!

Sista bilden på Inge-Maj

Bollnäs

Bakgrund till denna sida 

Två äktenskap varav ett 1977 ->...hoppas att vi få ha varandra länge till men så här blev det...

Den 13 feb 2019 efter 42 år som gifta fick min kära älskade hustru efter en lång tids sjukdom få somna och förhoppningsvis komma till ett annat ställe som är lugnare och tryggare...

Hon skulle den 13/2 flytta från Rikstens äldreboende Tullinge, till Karlslunds äldreboende i Bollnäs....

Jag skulle kl 08.10 åka tåg till Stockholm från Bollnäs hon skulle få åka liggande transport från Stockholm upp till sitt nya boende.

05.45 ringer telefon och jag får meddelande om att hustrun insomnat lungt och stilla.hon hade berättat att ett av barnbarn och min man skall komma idag och hämta hem mig till Bollnäs.

>Vi började i maj månad att jobba med denna flytt som inte kunde infrias förrän vi mantals skrev henne i Bollnäs när vi hade gjort detta gick de på några veckor.

När bistånds handläggaren i Bollnäs påbörjade detta så vägrade chefen för Riksten att släppa min hustru. Det påstods att hon inte ville flytta och jag var nästan 80 år "så han är svårt dement" så det går inte att lita på. Mer om detta och mera om att bli äldre i Botkyrka kommer att kompletteras under egen rubrik på vänster sida

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 08:22

Hej. kul hemsida på min mammas sida va alla i branschen.min morfar va tungdykare i Neptunbolaget (Oskar Tärnqvist) en va skeppare på Tebe (Karl-Erik Höglund)

...
29.09 | 13:26

Bra sida.

...
20.09 | 02:54

Intressant!

...
26.03 | 14:58

Mycket intressant läsning. Minns inte detta själv då jag vid tillfället var 1 år gammal, men tillbringade somrarna på Elgö vid saxarfjärden och farleden där.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS