Guld vandrar!

Här sitter ringarna på handen den 8 maj när dottern fyllde 50 år vilket firades hemma hos Inge-Maj o Bengt-Olof i fastigheten.

Efterlysning

 

Någon gång under Våren -sommaren 2014 har guldföremål som vigselringar och armband fått någon plats som vi inte kan återfinna dessa på.

Vad Vi vet är, att föremålen flyttades under vintern när Inge-Maj kom hem från sjukhuset ifrån nattduksbordet till hennes garderob i sängkammaren. Turbulensen var stor vid detta tillfälle personal slutade och nya tillträdde. Omflyttningen i huset var i ”kaos” kan man tycka. Av den anledningen flyttades de.

Vid midsommartid började sökandet efter dessa och med olika personer inom den närmaste släkten har skåp och lådor med alla tänkta skrymslen genomsökts under olika tidsperioder. Med resultat att vi inte kan finna dessa.

Frågan blir då innan vi går vidare om någon av all personal som besökt oss under denna period har påträffat dessa i något sammanhang.

 

Polisanmälan är gjord och utredning nedlagt på grund att bevisläget omöjligt, för många personer från hemtjänsten inblandade under den aktuella tidsperioden  8 maj - 24 juni av tjugonio olika personer besökt oss.

forts. följer

Vid möte kom information från chefen Tumba syd att utredningen var nedlagd på grund av att det inte gick att få fram den eventuellt skyldige.

Tråkigt men så är det när man tror på människor i ens närhet.

 

 

.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.10 | 17:19

Hej!
Jag var en i besättningen som fick vara kvar under hela grundstötningen. Vårt huvudsakliga uppdrag var att hantera länspumparna 24/7.

...
09.09 | 13:03

Hej igen. Om du hänvisar till min bok så är det ok.

...
09.09 | 12:45

Hej!
Beklagligt att de har hänt.
Skall jag ta bort allt eller ändra så det hänvisar till din bok?
väntar på ditt svar....

...
09.09 | 12:39

Lennart Hansson minns på FB om jagaren Södermanlands grundstötning 1968.
Texten är stulen direkt ur min bok: En lång sjömans korta karriär på haven o s v.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS