Bakgrund till böckerna

 Att få fram det man tänker på i olika sammanhang är inte så lätt. Upplevelserhändelser i en persons liv är svårt att förstå. Kanske mest för sig själv, hur skall man då få andra att förstå det man vill ha sagt. Jo man skriver en bok eller som i detta fall flera böcker.

Vad gör man då med sin svenska som inte kom in riktigt i barndomen med det fula ordet dyslexi. Man tränar på att skriva och att sätta ihop ord. Vilket jag gjort i ett flertal böcker, detta arbete fortgår med bok nummer 6 och 7.

Ordningsföljden i årtal har inte blivit rätt efter händelserna kan man tycka. Detta har att göra med mitt minne och händelser i nuläget runt mig som väcker tankar och upplevelser.

Folket runt mig i böckerna har fått nya namn men platserna är autentiska. Jag upplever detta som ett bokslut och målet är att jag skall få ihop ytterligare en bok. Nummer sju som kommer att beskriva händelser 2000 – framåt till nuet med mina och de näras upplevelser av religion och sjukhusvård med allt vad detta nu innebär.

Jag tycker själv att jag utvecklas med en lärarinnas hjälp. Hon hade hand om de yngre under sin aktiva tid i skolan. Vilket har passat mig.

Böckerna finns på vänstersidan i bild...

finns att köpa på roda.bolaget@gmail.com

Arbete pågår med hemsidan…

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Nasar khan | Svar 05.03.2017 03.04

bra sida

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.06 | 18:09

Jag jobbade som kontorist mm på C L Hanssons Stuveri & Bogser mellan 1970-75 Detta var mitt första riktiga jobb. Sista uppgiften var utrusta byssan på Hector!

...
06.04 | 08:28

Här blev det lite felskrivet, kranen heter inte hebe 7, det är Hebelift 3.
Var själv med om bergningen av Jan Hewelius i Ystads hamn

...
07.03 | 20:23

Jag plockade stenkol från Albanian i slutet av februari 2019.
Ottenby.

Magnus

...
15.01 | 13:38

Intressant läsning

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS